cart12 Kurv
3 Konto
Kontakt os
4 Information
  • DEFINE-PACK leverer til hele Danmark - og nu også Sverige, Norge og Færøerne.

DEFINE-PACK prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver først afsendt dagen efter.

DEFINE-PACK sørger for levering med PostNord (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNord's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 98% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost.

Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. DEFINE-PACK kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender DEFINE-PACK naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNord målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. DEFINE-PACK tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen Èn dag tidligere for at kompensere for dette.

Kurv

Kurven er tom.

3

Account

Ingen konto?
Opret en her
4